Grans reptes, petits objectius!

Grans reptes, petits objectius!
Tenim tota una vida per tocar de peus a terra, de moment continuarem tocant el cel!

dissabte, 4 de gener del 2014

Despedint el 2o13 amb una Sansi a Rialp!!!

Aquest any despedia el 2o13 amb sabor amarg, però no es quedava indiferent!

Després de la gran celebració dels 28 entre muntanyes i les probatures de fer raquetes per Comes de Rubió amb el Miquel, la Eva i l'Oscar tocava fer la gran despedida amb la Sant Silvestre a Rialp, un cop més li devia amb ELL :)







Realment havia sigut un dia exhaust. Al matí vam fer de reporteres a la cursa dels nassos a Tremp i als 15h colavem amunt per arribar a temps a la Sansi.
Començava a haver-hi ambient, però allò ja ho tenien tot més que controlat, després d'una matxicots no hi ha res que es resisteixi :)



En res vam començar carretera amunt. La xiqui estava entusiasmada pel fet de que hi havia la Carla, el Nil, la Laia i l'Aina!!! Tot i que van anar més rapid, es va quedar amb mi i jo ben contenta ;)


Anava xino xano a la seva manera però deu ni do com tirava! La Tata i la Joana ens esperaven al pont i a la meta així és que això també la feina tirar.
Entre cami i papa noel vam anar tirant tot i que vam decidir fer la de 3km. Començava a tenir molèsties i no calia fer-la patir, ja ni havia prou ;)


Així és que amb poqueta estona li deiem a la Pepa que ens retiravem i anavem a per la xocolata. Alli teniem a tota la family que ens esperava!!! Realment va ser una gran despedida en honor al Santi, tot just feia un any que ens havia deixat i al igual que l'any passat li deviem!!!




Una gran passejada per fer amb la peque on vam passar una bona estona. Per a repetir l'any que ve ;)
Salut i amunt que queda tot el 2014 per endavant!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada